Gratis WordPress temaer – 4. kvartal 2011

28. december 2011 af    Kommentarer Ingen kommentarer   Kategori Udgivet i WordPress temaer

WordPress gratis temaerJulen er veloverstået og 2012 kommer nærmere. Det betyder samtidig at de tidligere indlæg omhandlende gratis WordPress temaer fra 1. kvartal 2011gratis WordPress temaer fra 2. kvartal 2011 og gratis WordPress temaer fra 3. kvartal 2011 skal følges op med årets sidste indlæg om gratis temaer til WordPress. Nedenfor finder du mine personlige favoritter blandt nye gratis temaer til WordPress fra 4. kvartal 2011. Klik på screenshots for yderligere information om temaerne samt download hos de forskellige temaudbydere. Bemærk at temaerne er omtalt i vilkårlig rækkefølge, med hvilket menes at de ikke er rangeret på nogen måde.

Balita

af Tokokoo

Balita er et tema udviklet til webshops der forhandler baby- og børnetøj, hvilket designet også bærer stærkt præg af. Der er masser af farver og elementer, som vil fange ethvert barns opmærksomhed. Temaet indeholder en stor jQuery slider samt en mindre produkt slider. Desuden kommer temaet med indbyggede funktioner såsom reklamebannere, relaterede produkter og Facebook integrering. Ligeledes er det optimeret til HTML5 og CSS3. Der findes en lang række andre funktioner end de nævnte, som man også bør forvente i et tema til webshops.

Balita

 

Widely

af Themes Kingdom

Widely er et minimalistisk tema med et forholdsvist lyst farveskema, som henvender sig til de mere kreative typer når det kommer til design og vil passe godt til en portfolio. Temaet leveres med eget kontrolpanel og er optimeret til Twitter. Derudover medfølger brugerdefinerede shortcodes widgets og en shortcode generator – så der er rig mulighed for at tilpasse strukturen som man ønsker, ligesom temaet er søgemaskineoptimeret og kommer med sin egen kontaktformular.

Widely

 

Wootique

af WooThemes

Wootique er det første gratis tema fra WooThemes som kan anvendes med deres WooCommerce plugin. WooCommerce er et af mange WordPress plugins som gør det muligt at drive en webshop via WordPress. Temaet har et blå/grå farvetema og er velstruktureret til mindre niche webshops. Twitter er integreret, så man nemt kan holde sine kunder opdaterede omkring nye produkter, tilbud osv. via det sociale medie. Et af temaets vigtigste elementer er de udvalgte produkter som fremvises på forsiden vha. en jQuery slider og det leveres med WooFramework, som er et standard kontrolpanel fra WooThemes i alle deres temaer.

Wootique

 

Condor-Lite

af WPCrown

Condor-Lite er, som navnet antyder, et tema med mindre funktionalitet end den betalte udgave. I dette tilfælde er der hovedsageligt tale om manglende support. Derudover indeholder temaet alle de gængse funktioner, ethvert af de andre temaer fra WPCrown normalt kommer med. Condor-Lite har Flickr og Twitter integreret, det distribueres med 6 brugerdefinerede widgets og har over 40 shortcodes, som er klar til brug.

Condor-Lite

 

Photum

af WPLift

Photum er et gratis minimalistisk portfolio tema fra WPLift, der primært henvender sig til fotografer eller illustratorer. Det er opbygget i HTML5 og kodet så forsiden ændrer struktur alt efter browserstørrelsen hos den besøgende. Temaet leveres med et simpelt kontrolpanel, hvorfra det er muligt at skifte logo og indsætte Google Analytics kode.

Photum

 

TumblePress

af ColorLabs

TumblePress er et Tumblr-lignende WordPress tema, som er opbygget med præ-aktiverede indlægsfunktioner. Temaet understøtter alle større sociale medier og indeholder både Flickr og Twitter widgets, ligesom det generelt indeholder mange sociale funktioner udover de førnævnte. Temaet indeholder et administrationspanel og er cross-browser kompatibelt.

TumblePress

 

Fungus

af DynamicWP

Fungus er et farverigt tema, som hovedsageligt domineres af mørkeblå og hvide farver. Temaet kan anvendes til flere forskellige typer af blogs, og indeholder både et Flickr og Twitter stream. Derudover kommer det med indbygget kontrolpanel, hvor det bl.a. er muligt at opsætte og ændre indstillinger for SEO. Temaet understøtter ligeledes kommentarer, miniaturer og widgets.

Fungus

 

Incantation

af Gradient Pixels

Incantation er et minimalistisk tema der hovedsageligt henvender sig til virksomheder, men også kan bruges til f.eks. blogs. Temaet har særdeles mange funktioner og anvender Options-frameworket som kontrolpanel, der inkluderer mere end 65 temaindstillinger. Derudover har det et ubegrænset antal farvekombinationer, Contact Form 7 og Google Fonts som præinstallerede plugins samt PrettyPhoto til at håndtere gallerier. Det er endvidere også muligt at installere slider plugins, som Easing Slider eller vSlider.

Incantation

 

Themnific Basic

af ThemeState

Themnific Basic er et gråligt tema, som bærer præg af at være udviklet til magasiner. Som navnet hentyder til er det en basis version af et betalt tema, men de indeholder langt hen ad vejen de samme funktioner. Temaet distribueres med et kontrolpanel, hvori det er muligt at ændre farve- og typografiskemaer og temaet har også en jQuery slider, understøtter indlejring af videoer og er klargjort til widgets med reklamer. Det er endvidere også muligt at ændre logo og uploade et favicon.

Themnific Basic

 

Prospect

af WP Business Bundle

Prospect er et moderne tema til virksomheder. Af hovedfunktioner indeholder det en visuel editor, så man selv kan designe bl.a. knapper og formularer, ligesom det indeholder hele 10 forskellige farveskemaer. Temaet har sit eget indbyggede kontrolpanel med hvilket man kan ændre logo og andre brand-relaterede funktioner. Det er cross-browser kompatibelt og søgemaskineoptimeret, ligesom det understøtter Google Analytics, sociale medier og widgets.

Prospect

 

Skriv kommentar

XHTML Du kan bruge disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top ↑